Agenda del Penedès

Exposicions

La Confraria exposa a Sant Sadurní els cartells de les 36 edicions de la Setmana del Cava

Sant Sadurní d'Anoia | 15-12-2017 fins 31-01-2018

La Confraria exposa a Sant Sadurní els cartells de les 36 edicions de la Setmana del Cava

Al llarg de més de tres dècades han estat desenes els artistes que han posat el seu art al servei de la promoció del cava, i han creat obres úniques que han servir a la Confraria per promocionar la iniciativa més destacada que organitza al llarg de l’any. Pilarín Bayés, Josep Moscardó, Agatha Ruiz de la Prada, Andreu Buenafuente, Josep Maria Subirachs, Josep Guinovart o Jordi Labanda són alguns dels artistes que han creat cartells per la Setmana del Cava. Les seves propostes ja es van recollir en una exposició al Reial Cercle Artístic de Barcelona, que es va estar oberta del 28 de setembre al 8 d’octubre. Per als que no van poder gaudir d’aquesta col·lecció única, la Confraria instal·larà la mostra a la Fassina, que es podrà visitar fins el 31 de gener. Els horaris d’obertura seran de dimarts a divendres de 9.15 a 14.45h i de 16 a 18.30h, dissabtes de 10 a 14h i de 17 a 19h i diumenges de 10 a 14h.
A la inauguració de l’exposició, que tindrà lloc aquest divendres a les 19.15h, hi assistiran l’alcalde de Sant Sadurní, Josep Maria Ribas, la regidora de Turisme i Comerç, Maria Rosell i el president de la Confraria del Cava, Antoni de la Rosa i Torelló, entre d’altres.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!