Fires i festes

La Farrastoltes 2018

El Vendrell | Pavelló Àngel Guimerà | 09-02-2018

La Farrastoltes 2018

La Farrastoltes viurà una nit amb 10.000 W de bona música amb nous discjòqueis, Jonathan Gomez, Marc Caste i els mateixos John's Lemon djs. La festa començarà a les 23:50 h, i s'hi podrà gaudir de bon ambient, amb 20.000 W de llums, servei de guarda-roba, photocall, fotògraf tota la nit, i algunes sorpreses més que a poc a poc veuran la llum. També oferiran un servei d'autobús que farà el trajecte el Vendrell-Segur de Calafell-el Vendrell, per dur els integrants de les rues que no vulguin agafar cotxe.

Les entrades van sortir a la venda el passat 11 de gener, i ja han disposat diversos punts on poder adquirir-les. Seran el Bar dels Nens del Vendrell (av. Riera de la Bisbal, 22), el Bar La Farmàcia (plaça Nova, 5), la Llibreria Mitjans (ctra. Dr. Robert, 28) i el Bar Symposium a Llorenç del Penedès. Tindran un cost de 10 € (amb consumició) a la venda anticipada, que finalitzarà el 31 de gener. De l'1 al 9 de febrer a les 20 h tindran un cost de 12 €. A taquilla costaran 15 € (també amb consumició), i si es vol agafar també el servei d'autobús, 15 € amb entrada i la consumició. Si es prefereix, han disposat la venda en línia a través del portal Ticketea: https://www.ticketea.com/entradas-fiesta-farrastoltes-2018/

Lloc i adreça de l'acte

  • El Vendrell
  • Pavelló Àngel Guimerà
  • Carrer de Frederic Marés Deulovol, 7
  • 23:50 h

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!