Conferències, col.loquis

II Jornada de Psicoanàlisi i Societat

Vilanova i la Geltrú | Biblioteca Museu Victor Balaguer | 20-01-2018

Inauguració Jornada:
9.45h Lluís Ochoa, president d’El·lipsy, Associació d’Estudis de Psicologia i Psicoanàlisi.
10h Teresa Llorens i Carbonell, tercera tinència d’alcaldia i regidora de Cultura, Convivència i Equitat de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Presentació de ponències
10.15h «La història plàstica i la imposició del relat», a càrrec d’Albert Tubau, historiador, president de l’Institut d’Estudis Penedesencs.
10.45h «Memòria, veritat, poder, govern», a càrrec de Rubén A. Benedicto, doctor en psicologia social, especialitzat en temes referents als impactes psicosocials produïts en situacions de guerra i violència política.
11.15h Debat. Modera: Mercè Coca, psicòloga clínica i assessor
Pausa Cafe
13.15h «La memòria col·lectiva, un camp de batalla», a càrrec de Francesc Marc Àlvaro, periodista, escriptor i docent de periodisme a la Universitat Ramon Llull.
13.45h «Història(s) silenciada(s)», a càrrec de Teresa Morandi, psicòloga clínica i psicoanalista. Coordinadora de la Recerca Trauma i Transmissió Generacionals - FCCSM.
14.15h Debat. Modera: Lluís Fortuny, psicòleg i psicoanalista.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!