Conferències, col.loquis

Xerrada a Sitges sobre l’època daurada d’Interviú

Sitges | 17-02-2018

Xerrada a Sitges sobre l’època daurada d’Interviú

Interviú va néixer el 22 de maig de 1976 i el seu èxit va ser pràcticament immediat, amb dos trets característics: per una banda, les portades amb dones nues de l’època del destape, i per l’altra uns reportatges que van convertir el setmanari en un referent del periodisme d’investigació a l’Estat, testimoni d’una etapa convulsa, durant la qual va ser segrestada en diverses ocasions per ordre governamental. 

El passat gener, Interviú es va acomiadar després de gairebé 42 anys als quioscos amb un número commemoratiu que repassava les principals fites periodístiques durant la seva llarga i prolífica trajectòria. 

Pedro Palacios va ser redactor a Ràdio Barcelona (973-1975) i el diari Baleares (1975-1976), i de Mundo Diario  (1976-1979), on va arribar a redactor en cap. A Interviú hi va estar gairebé sis anys coma director executiu (de gener de 1980 a setembre de 1985), fins que l’aleshores alcalde de Barcelona, Pasqual Maragall, el va fitxar com a director de comunicació dels Jocs Olímpics del 92. Posteriorment, Juan Antonio Samaranch el va fitxar per al Museu Olímpic de Lausana i el Comitè Olímpic Internacional.  

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!