Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Les Jornades Solidàries presenten una sessió informativa sobre els camps de solidaritat de SETEM

Sitges | 12-03-2018

Les Jornades Solidàries presenten una sessió informativa sobre els camps de solidaritat de SETEM

Les XVII Jornades Solidàries presenten el 12 de març una sessió informativa per divulgar els camps de solidaritat de SETEM-Catalunya que es desenvolupa a diferents països de l’ Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Àsia. La xerrada tindrà lloc a les set de la tarda, a l’Espai Jove, en el marc de les Jornades Solidàries que enguany estan dedicades al voluntariat.

Els camps tenen l’objectiu de formar joves a partir de 18 anys en àmbits com l’educació, l’economia social, l’emigració o els Drets Humans, i alhora conèixer la realitat de països empobrits, conviure amb una organització del país i també amb famílies i grups vinculats a l’ONG.

Les persones interessades podran escollir entre 20 destinacions. Les inscripcions finalitzen a principis d’abril. Més de 8.000 persones han participat en els camps de solidaritat des de l’any 1991.

Les Jornades Solidàries compten amb el suport de la regidoria de Benestar i Família de l’Ajuntament de Sitges.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!