Conferències, col.loquis

Les Jornades Solidàries presenten una sessió informativa sobre els camps de solidaritat de SETEM

Sitges | 12-03-2018

L’Espai Jove acollirà el 12 de març una sessió divulgativa sobre els camps de solidaritat de SETEM. Els organitzadors de les Jornades Solidàries volen explicar una iniciativa adreçada als joves a partir de 18 anys que es desenvolupa en diferents països de l’Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Àsia. Les persones interessades a participar poden escollir entre 20 destinacions diferents amb l’objectiu de formar-se en àmbits com els drets humans o l’economia social.

Les Jornades Solidàries presenten una sessió informativa sobre els camps de solidaritat de SETEM

Les XVII Jornades Solidàries presenten el 12 de març una sessió informativa per divulgar els camps de solidaritat de SETEM-Catalunya que es desenvolupa a diferents països de l’ Àfrica, l’Amèrica Llatina i l’Àsia. La xerrada tindrà lloc a les set de la tarda, a l’Espai Jove, en el marc de les Jornades Solidàries que enguany estan dedicades al voluntariat.

Els camps tenen l’objectiu de formar joves a partir de 18 anys en àmbits com l’educació, l’economia social, l’emigració o els Drets Humans, i alhora conèixer la realitat de països empobrits, conviure amb una organització del país i també amb famílies i grups vinculats a l’ONG.

Les persones interessades podran escollir entre 20 destinacions. Les inscripcions finalitzen a principis d’abril. Més de 8.000 persones han participat en els camps de solidaritat des de l’any 1991.

Les Jornades Solidàries compten amb el suport de la regidoria de Benestar i Família de l’Ajuntament de Sitges.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  T'ha interessat aquest contingut?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

  Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

  Ensenyament

  L'escola està matant la creativitat. La creativitat està matant l'escola

  Jordi Larregola

  Jo, des de la meva sala de professors al Baix Penedès, només puc pensar amb tota sinceritat que la mala escola potser mata la creativitat, però que només una escola exigent, amb alts nivells d'excel·lència, pot alimentar-la