Fires i festes

Fira Scrap + Sitges

Sitges | Envelat de la Platja de la Fragata | 23-03-2018 fins 25-03-2018

Fira Scrap + Sitges

La Fira de Sitges és actualment el punt de referència per a professionals i aficionats de l’scrapbooking on es concentren més una trentena d’expositors entre distribuïdors, dissenyadors i fabricants.

L'scrapbook és el terme anglès per definir un llibre de retalls, és a dir, la tècnica de personalitzar àlbums de fotografies. L’scrapbook o scrapbooking consisteix en multitud de processos creatius com retallar, enganxar o el collage per crear una composició de memòries i records mitjançant fotografies.

La regidora de Promoció Econòmica, Aurora Carbonell, destaca que “la Fira Scrap+ Sitges és un dels esdeveniments més importants del calendari local” i assenyala que “durant els dies de fira Sitges rebrà la visita d’unes 12.000 persones en una època baixa pel turisme, la qual cosa ens ajuda a la desestacionalització del sector”. Carbonell recorda “aquest tipus d’esdeveniments segueixen la nostra aposta pel turisme sostenible”.

A més de la fira comercial, instal·lada a la carpa de la platja de La Fragata, l’esdeveniment contempla diferents activitats per tal que el visitant gaudeixi d'uns dies d'scrap i d'aprenentatge. La vessant formativa es fa a través de tallers que s’imparteixen a les carpes annexes a l’envelat de la fira comercial, on cada any hi participen més de 400 persones. També es pot visitar l’exposició Art+, una mostra amb obres creades per especialistes de renom d’scrap que es podrà visitar a les carpes annexes a l’envelat de la fira comercial.

L'empresa encarregada de l'organització d'aquesta iniciativa és Scrap+ i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sitges. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Envelat de la Platja de la Fragata
  • platja de la Fragata
  • Divendres 23 de març: de 10h a 20h Dissabte 24 : de 10h a 20h Diumenge 25 de març: de 10h a 18h

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!