Agenda del Penedès

Lleure infantil i juvenil

II Edició de Juguem Plegats

Sitges | Escola Pia | 19-05-2018

II Edició de Juguem Plegats

L'Associació Dau Ferrat , amb seu a Sitges, organitza un jornada lúdica, oberta al públic i d’accés gratuït, el dissabte 19 de maig a l’Escola Pia de Sitges. L’activitat es dirigeix especialment a un públic familiar i infantil amb l’objectiu que els pares/mares, avis/es,… s’asseguin a jugar juntament amb els infants i descobreixin els jocs de taula i allò que els pot aportar.

Es tracta de la segona edició de “Juguem Plegats” que organitza l’Associació Dau Ferrat, que ja té una seixantena de socis. Enguany compta amb el recolzament de diverses editorials que han  donat jocs per poder fer demostracions durant la jornada lúdica i la col·laboració de l’Escola Pia Sitges, la botiga especialitzada en jocs “Dr. Game” i el suport de l’Ajuntament de Sitges.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Escola Pia
  • Sant Isidre, 19
  • 11-14 hrs / 16-19 hrs

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!