Lleure infantil i juvenil

II Edició de Juguem Plegats

Sitges | Escola Pia 19-05-2018 | 11-14 hrs / 16-19 hrs

Jocs moderns per a tota la família

II Edició de Juguem Plegats

L'Associació Dau Ferrat , amb seu a Sitges, organitza un jornada lúdica, oberta al públic i d’accés gratuït, el dissabte 19 de maig a l’Escola Pia de Sitges. L’activitat es dirigeix especialment a un públic familiar i infantil amb l’objectiu que els pares/mares, avis/es,… s’asseguin a jugar juntament amb els infants i descobreixin els jocs de taula i allò que els pot aportar.

Es tracta de la segona edició de “Juguem Plegats” que organitza l’Associació Dau Ferrat, que ja té una seixantena de socis. Enguany compta amb el recolzament de diverses editorials que han  donat jocs per poder fer demostracions durant la jornada lúdica i la col·laboració de l’Escola Pia Sitges, la botiga especialitzada en jocs “Dr. Game” i el suport de l’Ajuntament de Sitges.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Escola Pia
  • Sant Isidre, 19

Informació de contacte

T'ha interessat aquest contingut?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs la informació més destacada al teu correu electrònic

Mitjançant l'enviament del meu email confirmo que he llegit i accepto la política de privacitat.

Promoció econòmica

A la recerca del CIT del segle XXI

Miquel Casellas

Un cop més s'ha de plantejar la seva raó de ser i s'ha d'actualitzar o fer un pensament perquè sinó la crua realitat li marcarà un futur més aviat negre. Una entitat amb 67 anys d'història i que és un clar exemple de la realitat del comerç a casa nostra