Fires i festes

Sitges ReciclArt 2018

Sitges | 25-05-2018 fins 01-07-2018

Sitges ReciclArt 2018

La programació d’aquesta edició és la continuació de l’anterior i el resultat de continus canvis realitzats sobre el que hem assolit per a millorar de manera concreta l’objectiu primer, per tant el que ahir va ser una meta és avui on comença el proper repte, que ve a ser el mateix de sempre: visibilitzar la contaminació marina per plàstics amb el llenguatge propi de la creativitat.

Amb seu al Centre Cultural Miramar aquest festival ofereix una programació variada d’activitats per a tots el públics: l’Exposició Sitges Reciclart amb una selecció d’obra de creadors de l ‘art responsable i del reciclatge, la creació d’una Instal·lació Artística Col·lectiva amb motiu del Dia Mundial dels Oceans i la festa local del Sitges Corpus i noves convocatòries obertes a la participació.

Cap acció és més important que altre, però moltes petites accions creen una acció major que afavoreix a tots. Per petita que sigui una acció en concret és més significativa que la més brillant de les idees en abstracte. Son les accions quotidianes les que creen el canvi i generen una nova manera de fer.

El planeta és per a tots la mateixa responsabilitat

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Centre Cultural Miramar
  • 19 hores

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!