Agenda del Penedès

Fires i festes

Festa de la Mare de Déu del Carme

Sitges | 16-07-2018

Festa de la Mare de Déu del Carme

Sitges celebrarà el proper 16 de juliol la Festivitat de la Mare de Déu del Carme, una tradició ben arrelada a la vila. Els principals actes de la celebració seran la missa en honor a la patrona de la gent de la mar a les onze del migdia a la Parròquia de Sant Bartomeu i Santa Tecla i la processó marítima.

A les vuit de la tarda, les barques de pesca de Sitges i altres embarcacions recreatives sortiran en processó des del Port d’Aiguadolç per acompanyar mar endins la imatge de la Mare de Déu del Carme. La Confraria de Pescadors de Sitges la treu, acompanyada d’altres mariners i navegants, per demanar–li protecció i també per fer una ofrena floral al mar davant del cementiri en record dels pescadors i mariners difunts. 

En arribar al Port d’Aiguadolç, hi haurà la tradicional cantada d’havaneres a l’auditori. A la mitja part se servirà rom cremat per a tothom i es farà la hissada de la bandera blava atorgada aquest 2018 al Port d’Aiguadolç. A continuació, s’iniciarà la segona part del concert d’havaneres.

La programació d’aquesta celebració permet a Sitges reviure el llegat mariner.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Port d’Aiguadolç
  • 20h

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!