Agenda

Lleure infantil i juvenil

Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia

Sitges | 08-12-2018

Per conscienciar la població sobre els problemes que suposa llençar les tovalloletes humides al vàter, l’empresa SOREA amb la col·laboració de la regidoria de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, organitza el 8 de desembre un espectacle infantil gratuït adreçat especialment als infants de 9 a 11 anys.

Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia

L’obra, que porta per títol Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia, es representarà a les sis de la tarda a la carpa de la platja de la Fragata. Aquesta proposta pedagògica s’inclou en el pla d’accions de la Certificació Biosphere Destination i té l’objectiu de reivindicar la necessitat de respectar i conservar el medi ambient.

A través d’aquest muntatge es pretén alertar del mal ús que fa molta de gent quan llença aquest producte per la tassa del vàter ja que embussen canonades, i poden arribar a malmetre depuradores i conduccions. Les tovalloles humides contenen elements químics i són molt contaminants i, per això, els experts recomanen llençar-les a la paperera.

L’empresa Sorea, encarregada del manteniment del servei d’aigua a Sitges, va estrenar a Tàrrega  aquest espectacle, d’una durada aproximada d’una hora, en el marc del Dia Mundial del Sanejament, que se celebra el 19 de novembre.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • platja de la Fragata
  • 18h

Informació de contacte