Agenda del Penedès

Lleure infantil i juvenil

Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia

Sitges | 08-12-2018

Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia

L’obra, que porta per títol Les tovalloletes no desapareixen per art de màgia, es representarà a les sis de la tarda a la carpa de la platja de la Fragata. Aquesta proposta pedagògica s’inclou en el pla d’accions de la Certificació Biosphere Destination i té l’objectiu de reivindicar la necessitat de respectar i conservar el medi ambient.

A través d’aquest muntatge es pretén alertar del mal ús que fa molta de gent quan llença aquest producte per la tassa del vàter ja que embussen canonades, i poden arribar a malmetre depuradores i conduccions. Les tovalloles humides contenen elements químics i són molt contaminants i, per això, els experts recomanen llençar-les a la paperera.

L’empresa Sorea, encarregada del manteniment del servei d’aigua a Sitges, va estrenar a Tàrrega  aquest espectacle, d’una durada aproximada d’una hora, en el marc del Dia Mundial del Sanejament, que se celebra el 19 de novembre.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • platja de la Fragata
  • 18h

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!