Agenda del Penedès

Fires i festes

Winter Market Sitges

Sitges | 14-12-2018 fins 16-12-2018

Winter Market Sitges

Winter Market Sitges

Del 14 al 16 de desembre
Carpa transparent a la platja de la Fragata
Entrada lliure

Divendres 14 de desembre de 16 a 21 h
Dissabte 15 de desembre de 10 a 21 h
Diumenge 16 de desembre de 10 a 20 h

La fira, inspirada en l’estil nòrdic, arriba a aquesta quarta edició de la mà de l’empresa Sitges Style amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica, Turisme i Platges de l’Ajuntament de Sitges, que aposta novament per potenciar, sobretot, els emprenedors sitgetans i per esdeveniments que contribueixin a la desestacionalització turística.

El Winter Market reunirà expositors amb una gran diversitat de productes fets a mà entre els quals joies fetes a base de paper, decoració, fotografia, gastronomia, regals personalitzats o roba, entre d’altres.

El mercat serà de nou un aparador de l’essència de la cultura mediterrània i de la filosofia de la producció de productes de manera artesanal. A més, el Winter Market Sitges contempla un programa d’activitats paral·leles com tallers infantils, una desfilada de moda infantil i la visita del Pare Noel o de Mickey Mouse; ja que es tracta d’una proposta pensada per a tota la família i que permet donar a conèixer productes únics i una gran varietat d’emprenedors.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • platja de la Fragata
  • Divendres 14 de desembre de 16 a 21 h Dissabte 15 de desembre de 10 a 21 h Diumenge 16 de desembre d

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!