Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Converses literàries a Sitges

Sitges | Centre d’Interpretació de la Malvasia | 19-07-2019 19:30 h. fins 30-08-2019

Converses literàries a Sitges

Les converses literàries versaran sobre Gèneres literaris (19-7), amb Miquel Florido, Manuel Güell i Xavier Vernetta, amb presentació i conducció de Rita Marzoa; Poesia i entorn (2-8), amb Teresa Costa-Gramunt, Cèlia Sànchez-Mústich i Nati Soler, amb presentació i conducció de Lídia Gázquez; Realitat i ficció (16-8), amb August Bover, Mercè Foradada i Jordi Romeu Carol, amb presentació i conducció de Xavier Capdevila, i Literatura i patrimoni (30-8), amb Maria Rosa Nogué, Vinyet Panyella i Oriol Pi de Cabanyes, amb presentació i conducció de Jordi Lleó.

Aquesta primera edició de les Converses literàries servirà també de presentació a Sitges del Col·lectiu Mir Geribert. El Col·lectiu Mir Geribert és un espai intel·lectual de col·laboració i intercanvi entre els escriptors de l’àmbit que al segle XI va delimitar Mir Geribert, príncep d’Olèrdola, que correspondria a l’actual vegueria del Penedès, amb la voluntat de preservar-ne i compartir-ne el patrimoni llegendari.

El Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges és l’espai escollit per aquesta activitat, un nou equipament cultural que posa en valor el passat vitivinícola de Sitges, especialment el bressol patrimonial d’aquesta varietat de vi. Sota del paraigua de la Fundació Hospital Sant Joan Baptista de Sitges, la funció principal de la qual és l’acompanyament de les persones grans, s’està consolidant com el punt d’enoturisme a la costa del Penedès històric.

Durant les Converses, els assistents podran degustar aquest genuí vi. Mitja hora abans de cada Conversa, el públic assistent tindrà l’ocasió de visitar gratuïtament l’espai. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Centre d’Interpretació de la Malvasia
  • plaça de Joan Duran i Ferret

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!