Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Monòlegs a la Fresca: Ana Polo i Maria Rovira

Sitges | 23-07-2019 20:00 h.

Monòlegs a la Fresca: Ana Polo i Maria Rovira

Ana Polo i Maria Rovira són dos referents de l’stand-up comedy’, un àmbit en el qual les dones encara són minoria. Les humoristes són molt conegudes a les xarxes socials i als mitjans de comunicació. Ana Polo és humorista, guionista i reportera. Actualment és redactora de La segona Hora de RAC1.

Maria Rovira -coneguda a Internet pel sobrenom d’Oye Sherman- és humorista, escriptora i guionista. Rovira treballa com a redactora del programa Estat de Gràcia de Catalunya Ràdio i també ha col·laborat a ‘La nit dels Òscars’ de TV3. 

La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sitges ha programat aquesta activitat gratuïta per divulgar els monòlegs, un gènere que és molt popular especialment entre els joves. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!