Agenda

Exposicions

L’Art a les portes

Sitges | 31-08-2019 20:00 h. fins 29-09-2019

L'acte d'inauguració de l’exposició col·lectiva ‘L’Art a les portes’ serà aquest dissabte 31 d'agost a les 20.00 hores. La mostra exhibeix 28 obres d’estils ben diferents; des de les més realistes fins a les més avantguardistes.

L’Art a les portes

El Centre Cultural Miramar inaugura aquest dissabte 31 d'agost l'exposició col·lectiva ‘L'art sobre portes'. La mostra reuneix 28 artistes locals i de la resta de la comarca del Garraf en un projecte singular pel suport utilitzat: portes reals transformades en art. El resultat d'aquesta aventura artística singular són  28 obres, la majoria de les quals estan pintades sobre portes de fusta, tret de tres que són de ferro. L'artista  Lluís Barbadillo ha coordinat aquest projecte que permet veure una visió de l'art contemporani actual a Sitges a través d'una proposta molt original. Les creacions plasmen estils ben diferents: des del més realistes fins als més avantguardistes. 

Els artistes participants al projecte L’art a les portes són: Blanca Benítez, Montse Marcet, Dolors Luján, Carme Parellada, Núria Corretgé, Lluís Barbadillo, Roby, Pepe Nebleza, Rosser Aldabó, Francesc Zanni, Adolfo Bulo, Maloles Rubió, Javier Rey, Alex Voinea, Elvira Rodríguez, Marga González, Elvia Cor, Sergi Mestres, Ramon Manzañido, Jordi Artigas, Cristòfol Almirall, Thomas de Marsay, Ànnia Aragonès, Josep Aragonès, José Antonio Serrano, Pere Escolies, Octavi Intente,  i Carme Escribà.

El comissari de l’exposició, Lluís Barbadillo, ha explicat que “els artistes participants han tingut 4 mesos per poder treballar les portes amb una mirada molt personal i llibertat total per escollir una temàtica. Les portes són símbols i entrades a nous mons i llocs”. Barbadillo ha afegit que “a la mostra es poden veure obres figuratives i abstractes amb una gran creativitat i una àmplia diversitat de tècniques des d’acrílics, collages i tècnica mixta, entre d’altres. L’espectador podrà endinsar-se en l’expressió artística dels artistes participants”.   
 
L'exposició col·lectiva 'L'art a les portes' estarà oberta al públic del 31 d’agost  al 29 setembre. L'exposició col·lectiva 'L'art a les portes' estarà oberta al públic del 31 d’agost  al 29 setembre. La iniciativa segueix el model dels projectes, encapçalats per  Lluís Barbadillo, que tenen per objectiu crear obres d’art amb diferents suports com gandules, cadires, taules de cafè en homenatge a Santiago Rusiñol, ampolles de cava gegants o formes de sabates.

 

Exposició L’art a les Portes

Dates: Del 31 d’agost al 29 de setembre
Lloc: Centre Cultural Miramar  (planta baixa)
Horari: de dilluns a divendres, de 10.00 a 15.00 h i de 18.00 a 20.00 h
i dissabtes, diumenges i festius d’11.00 a 14.00 h i de 18.00 a 21.00 h

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Centre Cultural Miramar

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès