Agenda del Penedès

Exposicions

40 anys de pubillatge a Sitges

Sitges | estudi Vidal | 06-10-2019 11:00 h. fins 15-10-2019

40 anys de pubillatge a Sitges

L’exposició està tenint lloc aquests dies, del diumenge 6 d’octubre fins al dimarts 15, a l’estudi Vidal (c/d’en Bosc núm. 6). Aquesta romandrà oberta els caps de setmana d’11 a 14h i de 17 a 20h i, en canvi, de dilluns a divendres de 17 a 20h. 

El propòsit és ser un recull de la història i d'experiències del Pubillatge a Sitges, perquè hom entengui l'evolució de la tradició i què significa per les sitgetanes i els sitgetans representar aquestes figures. A més a més, pretén fer que la Pubilla i l'Hereu que la visitin es transportin a viure una altra vegada aquell any inoblidable, intentant sempre que tothom aprengui dades noves sobre la tradició. 

També s’ha organitzat un acte de reconeixement de les entitats pel dissabte 12 d’octubre on assistiran aquelles entitats i barris de la Vila que han apostat i/o continuen apostant i creient en aquesta tradició, així com la participació del pubillatge d’enguany.

El punt i final serà el sopar del dissabte 16 de novembre al Melià per a tots aquells i aquelles que hagin estat pubilles i hereus en aquests 40 anys. El sopar tindrà un cost de 30€ i el menú està composat per: una amanida de salmó fumat amb perles de mozzarella i mango amanit amb mel i mostassa, segon a escollir entre entrecot de vedella acompanyat de cous cous o bacallà confitat, pil pil de cibolet i ous de salmó, de postre pastís d'aniversari i tot maridat amb vins de la casa Torres i aigua. Hi haurà opcions per a vegetarians/vegans i es tindran en comptes al·lèrgies i intoleràncies.

Per confirmar el sopar cal omplir el formulari que es troba en el perfil d’Instagram de Foment de Sitges (@fomentsitges) i seguir les instruccions que allà s’expliquen per realitzar el pagament. Per altra banda, si no pots assistir al sopar, però vols formar-hi part, posa’t en contacte amb pubillatgesitges@gmail.com i es trobarà la manera de que tothom pugui aportar el seu granet de sorra. L’últim dia per confirmar i realitzar el pagament és el dijous 31 d’octubre.

Així que ja saps, el proper 16 de novembre agafa la teva banda o faixa i reviu, acompanyat/da de les teves companyes i companys de viatge, un dels millors anys de la teva dia en una vetllada plena d’emocions i sorpreses!

Per a qualsevol dubte, pots enviar un correu a pubillatgesitges@gmail.com i per estar el dia de totes les novetats dels actes pots seguir a Foment de Sitges al seu Instagram (@fomentdesitges). 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • estudi Vidal
  • carrer d’en Bosc núm. 6

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!