Exposicions

L’artista Ki Hong Chung, Premi Sanvisens 2018, exposa al Miramar

Sitges | 19-10-2019 13:00 h. fins 24-11-2019

L’artista Ki Hong Chung, Premi Sanvisens 2018, exposa al Miramar

Hong Chung va guanyar el Premi Sanvisens l'any passat amb l’obra ‘Colgados’. El jurat va valorar la contribució de l’artista sud-coreà, resident a Cartagena (Múrcia), per la innovació artística amb l’ús de la tècnica mixta sobre metacrilat amb tinta xinesa i oli.

En paraules de Hong "l'art es troba en tot el que vulguis veure, no només en el que et mostrin com a tal; així com ho pugui ser un grafit, també la boira de l'albada a la terra i la nostra imaginació són pintura. Els edificis de la ciutat, una roca de la muntanya i un pensament fugaç són escultura".

La mostra es pot visitar del 19 al 31 d'octubre amb horari de dilluns a divendres de 10 a 19h; dissabtes, diumenges i festius d'11 a 14h i de 16 a 19h; i de l'1 al 24 de novembre, amb horari de dilluns a divendres de 10 a 16h i dissabte, diumenges i festius d'11 a 14h i de 16 a 18h. L'entrada és lliure.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Centre Cultural Miramar

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!