Conferències, col.loquis

Jornada “L’envelliment LGTBI: trencant barreres”

Sitges | 14-11-2019 10:30 h.

Jornada “L’envelliment LGTBI: trencant barreres”

El Consell Comarcal del Garraf organitza la jornada “L’envelliment LGTBI: trencant barreres”, amb la finalitat de proposar un espai de reflexió i debat sobre la situació de les persones grans LGTBI.

La jornada, que tindrà lloc el dijous 14 de novembre a la Biblioteca Santiago Rusiñol de Sitges,  s’obrirà amb les presentacions de Nelson Araújo, conseller delegat de gent gran, i Júlia Vigó, regidora de gent gran de l’Ajuntament de Sitges.

La primera ponència “Envelliment LGTBI: una realitat invisibilitzada”, anirà a càrrec de Rosa Ramírez Jiménez, psicòloga especialista en psicologia clínica i responsable del Servei d’Informació i Atenció a la Dona – SIAD Garraf, del Consell Comarcal del Garraf.

Tot seguit, Fernando Fabra-Fuster, membre de Servei Voluntariat Sitges i Pulina Blanco, representant de l’Associació Enllaç presentaran la ponència “Drets i dignitat de les persones grans LGTBI”.

D’altra banda, Sara Nin, infermera de l’Hospital Joan Baptista de Sitges i Ana Sanz, responsable de Cugat Residencial de Vilanova i la Geltrú presentaran bones pràctiques desenvolupades als seus centres.

Finalment, s’obrirà un espai debat i conclusions. La jornada és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia al web del Consell Comarcal del Garraf www.ccgarraf.cat, trucant al telèfon 93 810 04 00 ext 1210 o enviant un correu electrònic a nserrano@cccgarraf.cat, fins al 12 de novembre.

Aquest jornada forma part del pla de treball del Consell Comarcal del Garraf en l’àmbit de la gent gran, que compta amb la participació del Consell Consultiu de la Gent Gran del Garraf. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Biblioteca Santiago Rusiñol

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!