Altres

Gala Solidària pel dia Mundial de la SIDA

Sitges | 30-11-2019 19:15 h.

Gala Solidària pel dia Mundial de la SIDA

L’objectiu d’aquest sopar és recollir fons per a campanyes i serveis de promoció de la salut, i serveis de suport a persones amb VIH que desenvolupa l'Associació LGTBI Gay Sitges Link a Sitges.

Al sopar comptarem a diversos representants de l’Ajuntament, com l’Alcaldessa Aurora Carbonell Abella i regidors i regidores de l’Ajuntament i representats d’entitats de la ciutat.

Aquest any es farà entrega de diversos reconeixements i premis per la tasca solidària i de sensibilització i de prevenció del VIH i suport que realitzen a les persones amb VIH. S’han fet tres categories:
- Àmbit (local) de Sitges, A l’associació Cine Club Sitges per la seva tasca de sensibilització a través de la programació que realitzen al llarg de tot l’any.
-Àmbit Nacional, a l’entitat “Gais Positius” pel seu 25è aniversari, per la tasca de suport al col·lectiu de persones amb VIH i pel seu treball en prevenció.
-Àmbit Internacional, a la Fundació Internacional Elton John contra el VIH/SIDA, pel seu treball d’ajuda en la prevenció i suport a persones amb VIH en països en desenvolupament de tot el món.

Aquest sopar compta amb el suport de l’Ajuntament de Sitges, Diputació de Barcelona i una sèrie d’sponsors oficials com són: Museus de Sitges, Fundació Hospital Sant Joan Baptista, Cava Est Nostrum, Grup Parrots, Grup Queenz, Restaurant Merci, Prowler, Mama 5, Everlasting Love, Pachito Sitges, Classe & Chic Boutique, Bodegas Salvat & Peciña.

A més hi haurà una rifa solidària en la que participen més de 50 establiments solidaris de Sitges.

El preu del ticket és de 50 Euros, i de 45 euros per a socis/es de l’entitat.

Es poden comprar els tickets a la nostra web online i també a la nostra associació dimarts i dijous de 17,30 a 19,30h. i divendres i dissabte de 11,30 a 13,30h.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!