Agenda del Penedès

Altres

Dia de la Ciència al Carrer a Sitges

Sitges | 15-11-2019 09:00 h.

Dia de la Ciència al Carrer a Sitges

L’Ajuntament de Sitges, juntament amb el Servei Educatiu del Garraf organitzen aquest divendres, 15 de novembre, una nova edició del Dia de la Ciència al Carrer. La jornada, emmarcada dins la Setmana de la Ciència al Garraf, és una oportunitat única en la qual centres educatius de secundària i entitats de la vila i de la comarca es reuneixen per explicar els seus coneixements, propostes i descobertes científiques.

Més de 1.300 alumnes de diferents centres educatius de la comarca participaran en aquesta trobada que té com a objectiu promoure, mitjançant mostres i exposicions públiques, l’acció i l’actitud científica i experimental com a eina educadora que possibilita cercar respostes als problemes i reptes de la societat.

Des de les 9 del matí i fins a les 13.30 de la tarda, la zona de La Fragata, acollirà l’exposició de 25 mostres científiques, 17 de les quals seran presentades per centres educatius i han comptat amb la participació d’una vuitantena d’alumnes.

Els Museus de Sitges, per la seva banda, obriran les portes del Palau Maricel, els Museus Cau Ferrat i Maricel i de la Fundació Stämpfli a més de 1.000 alumnes de la comarca, que gaudiran de visites guiades a les instal·lacions.
Els dos instituts públics de Sitges (l’institut Vinyet i l’institut Joan Ramon Benaprès), així com l’Escola Pia de Sitges participen en aquesta trobada comarcal, juntament a nou centres més del Garraf: l’escola Ítaca de Vilanova, l’escola El Roure Gros de Sta. Eulàlia de Riuprimer, l’escola Pia de Vilanova, l’institut Montgròs de Sant Pere de Ribes, l’institut Xaloc de les Roquetes-Sant Pere de Ribes, l’institut Baix a mar de Vilanova, l’institut Pla del Bosc de Canyelles i l’institut Les Vinyes de Cubelles.

Tanmateix, participen en la trobada 9 entitats relacionades amb la recerca científica, com ara el Centre d’Estudis del Mar, el Centre Recerca Matemàtica, el CESIRE, Ciencia en acción, l’Observatori Astronòmic del Parc del Garraf, l’Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú, L’Espai Far i el Col·legí d’Enginyers Tècnics del Garraf i Alt Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!