Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Sessions musicals en directe de l'Escola Municipal de Música de Sitges

Sitges | 07-05-2020 18:00 h. fins 18-06-2020

Sessions musicals en directe de l'Escola Municipal de Música de Sitges

L’Escola Municipal de Música de Sitges manté l’activitat educativa adaptada a una formació a distància des del passat 16 de març, després que el centre tanqués les portes a causa del coronavirus. Amb l’objectiu de mantenir la tasca de servei públic amb propostes obertes a la ciutadania, l’Escola Municipal de Música de Sitges estrena petites sessions musicals que començaran el proper 7 de maig i es faran cada dijous a les 18.00 hores a través del compte d’Instagram Live @emmsitges. Els docents proposaran cada setmana diferents formats i temàtiques en sessions, d’una durada aproximada de 20 minuts, amb l’objectiu d’apropar la música en directe a tots els públics més enllà dels alumnes del centre.

La programació arrencarà amb una conversa sobre els instruments de vent a càrrec de Carlos Márquez i Xavi Plaza. Márquez parlarà de la trompeta i el trombó, mentre que Plaza farà referència al saxòfon, el clarinet i la flauta travessera. 

La segona Sessions Live serà el 14 de maig amb una xerrada entre Tomàs Fosch i Xavi Plaza sobre les particularitats del llenguatge del jazz i els recursos per a la improvisació i l’experimentació que permet aquest estil musical.  

El  21 de maig Pepe Reche i Roser Serrano construiran en viu instruments reciclats amb material que tothom pot tenir a casa, com per exemple, una flauta a partir d’uns cd i un tub de cartró de paper de cuina. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!