Agenda

Música, concerts, balls

Concert d’El Petit de Cal Eril i Ninot

Sitges | 11-07-2020 22:00 h.

El retorn a la nova normalitat a Sitges des del punt de vista cultural serà amb una de les bandes més destacades de l’escena musical nacional: El Petit de Cal Eril. El concert tindrà lloc el dissabte 11 de juliol a les 22h als Jardins d’El Retiro

Joan Pons (El Petit de Cal Eril) i la seva banda, en concert al Primavera Sound. Divendres 2 de juny

Les entrades es podran adquirir de forma telemàtica a www.stiges.cat/cultura i inicialment només es posaran a la venda 200 localitats. La venda anticipada tindrà un preu de 4€ per entrada. Els titulars del Carnet Blau+ podran gaudir de descomptes presentant la targeta i el cost de l’entrada serà de 3€. I per als usuaris del Carnet Blau Social, l’entrada serà gratuïta.
El Petit de Cal Eril, el grup de Joan Pons, actuarà a l’entitat retirista per presentar el seu setè àlbum ‘Energia fosca’, un treball de pop metafísic i lluminós publicat l’any passat. La banda amb origen a Guissona oferirà un directe potent de la mà de Joan Pons,  Artur Tort (teclats), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria), Jordi Matas (guitarra de dotze cordes i teclats).
Per l’escenari dels jardins d’El Retiro també pujarà la banda sitgetana Ninot composada per Iu Bover, Víctor Bregante i Marc Casanovas. Els músics interpretaran durant el concert les cançons del seu EP de debut, ‘Casa’; una presentació de colors radiants amb sintetitzadors, guitarra psicodèlica, cops de bateria i una veu greu que es pregunta el perquè de les coses.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 4 €


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


Avui al Penedès