Agenda

Altres

2n Concurs Festival Street Art

Sitges | 10-10-2020 10:00 h.

2n Concurs Festival Street Art

Les persones interessades podran presentar-se al concurs de manera individual o en grup format per un màxim de tres. Aquesta iniciativa s’organitza per segona vegada amb l’objectiu de fusionar l’esperit cultural i artístic del jovent amb el cinema més fantàstic i promoure la tècnica de grafit com a activitat creativa i desmarcada de les marques i signatures que embruten de manera incívica les parets de la vila.

Fins al 25 de setembre, cada participant podrà presentar-hi fins a dos esbossos inèdits i originals del treball amb una temàtica inspirada en el cinema fantàstic o de terror o també basat en ‘El Gabinet del Dr. Caligari’, considerada la primera pel·lícula del gènera, que celebra el seu centenari i és el leitmotiv de l’edició d’enguany del Festival. Tant la tècnica com la gamma cromàtica és lliure. Els esbossos s’hauran de lliurar en pdf a l’Espai Jove, al correu electrònic martinezgc@sitges.cat. Els treballs hauran de portar el títol i el pseudònim de la persones o el grup participant.

Un jurat, integrat per professionals qualificats, valorarà la creativitat i la qualitat artística dels treballs presentats al concurs i seleccionarà aquells que consideri més innovadors i de major expressió artística tenint en compte els criteris de creativitat, originalitat i qualitat. El jurat decidirà les obres guanyadores el dilluns 12 d’octubre i donarà a conèixer el veredicte el mateix dia durant l’acte de lliurament de premis.
Els esbossos seleccionats es pintaran a la zona de la Plaça Vidal Quadras de Sitges, el dissabte 10 d’octubre, de les 10 a 18 hores.

El concurs tindrà un únic guanyador que obtindrà: un obsequi de cafès NOVELL (cafè oficial del Festival), un Pack de 15 entrades (combinades físiques i virtuals) per assistir al Festival,  dues entrades per la Cloenda del Festival, i productes de marxandatge del Festival, Espai Jove i Montana.

El concurs està organitzat pel Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i la regidoria de Joventut a través de l’Espai Jove.

La inscripció al concurs és gratuïta i els candidats hauran d’omplir el formulari per fer-la prèviament: https://forms.gle/rAniouJE5Tf5NfFY6.
Bases del concurs: https://sitgesfilmfestival.live/concursos/#concurs-street-art.  

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Centre Cultural Miramar

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès