Agenda

Altres

Correllengua 2020

Sitges | Diferents indrets | 30-09-2020 15:06 h. fins 03-10-2020

Correllengua 2020

La vila de Sitges va ser escollida com a acte central degut al llarg historial que té com a participant en el Correllengua, que s'ha celebrat des de 2002, i que l'Ateneu ha organitzat ininterrompudament en els darrers anys. Enguany, després de rebre la sol·licitud, l'Ateneu ha participat en el muntatge d'una Comissió del Correllengua formada per diverses entitats i particulars. El resultat és un acte molt complet que inclou Concerts, Conferències, Poesia, Teatre, Pintura i una Ruta de Josep Carner.

En els actes s'ha combinat la presència de la figura de Carner (amb conferències i una ruta pels llocs de Sitges amb relació amb el poeta) i la difusió de les diferents sonoritats de la llengua catalana, així tindrem concerts de músics de l'Alguer (Davide Casu), de Menorca (Pèl de Gall) i del Garraf (Últim Cavall), així com l'actuació teatral de les companyies Calatayud i Monera, La Tija i Les Veïnes i la participació de l'actriu Carme Sansa.

Degut a les restriccions actuals tots els actes requereixen entrada prèvia i limitada, tot i que tots ells són gratuïts.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacteT'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


Avui al Penedès