Altres

Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual a Sitges

Sitges | 23-09-2020 13:24 h.

Dia Internacional per la Visibilitat Bisexual a Sitges

Des d’aquesta setmana, les xarxes socials de l’Ajuntament difonen una imatge que, sota el lema “Bi-sivilitzem-nos”, vol donar suport al col·lectiu bisexual, una imatge que, en forma de cartell, penjarà del balcó de l’Ajuntament durant el dia 23 de setembre. Amb aquestes accions, Sitges vol reiterar el seu compromís amb la llibertat sexual i contra qualsevol tipus de discriminació per raó d’orientació sexual.

El Servei d’Atenció Integral LGTBI (SAI)

Sitges compta amb un Servei d’Atenció Integral LGTBI (SAI), un servei que vol donar resposta a les persones lesbianes, gais, trans o bisexuals, oferint una atenció personalitzada i d’acompanyament a les persones que hagin de presentar, per exemple, incidències i denúncies sobre possibles casos de discriminació o agressió per raó d’orientació sexual, d’identitat de gènere o d’expressió de gènere. 

Entre els seus objectius també es troba el de prevenir l’LGTBIfòbia, un dels principals problemes que afecta a aquest col·lectiu, i que es tracta des de l’acompanyament social i l’assistència jurídica.

El SAI treballa també per garantir un suport global a les persones en situacions de discriminació, i per resoldre dubtes i inquietuds a nivell personal o familiar.

Per contactar amb el SAI, les persones interessades poden trucar al telèfon 93 8113180 o escriure al correu electrònic sai@sitges.cat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!