Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

La plaça del Diamant

Sitges | 02-10-2020 21:00 h.

La plaça del Diamant

Paco Mir, del Tricicle, és qui s'ha encarregat de l'adaptació i direcció de l'obra que es podrà veure aquest divendres a les 9 del vespre al Casino Prado, amb música original de Jofre Bardagí.
Amb La plaça del Diamant, traduïda a més de 30 idiomes, Mercè Rodoreda es proclama una de les escriptores catalanes més influents amb la història de la Colometa, una de tantes dones que al llarg de la història han hagut de fer front a una realitat imposada.
Els preus de l'entrada van dels 6 als 12 euros i es poden adquirir online a https://www.entrapolis.com/organizador/ajuntament-de-sitges, a l'Oficina de Turisme de l'estació o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'obra. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 6 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!