Agenda del Penedès

Exposicions

Josep Maria Jornet, recull fotogràfic 1950 – 2007

Sitges | 23-10-2020 16:00 h. fins 22-11-2020

Josep Maria Jornet, recull fotogràfic 1950 – 2007

Sota el títol de ‘Josep Maria Jornet, recull fotogràfic 1950 – 2007’, la mostra permet veure les incursions de Jornet en diversos àmbits al llarg dels anys. La família del difunt fotògraf va donar a l’Ajuntament tot el material d’aquest autor i per Sant Jordi (en l’edició d’estiu d’aquest 2020), ja es va editar un llibre sobre la seva obra, un volum que s’havia començat a treballar l’any passat, amb motiu dels 10 anys de la mort del fotògraf.

El regidor de Cultura, Xavier Salmerón, explica que “arran d’aquesta donació i de tota la feina que s’havia fet per editar el llibre vam creure que era de justícia fer un exercici de memòria i poder veure en una exposició algunes de les fotografies més significatives de Josep Maria Jornet”.

La mostra està oberta des d’aquest divendres fins el 22 de novembre i es pot visitar els divendres de les 4 a les 7 de la tarda i els dissabtes i diumenges, d’11 del matí a 2 del migdia, i de 4 a 7 de la tarda. L’exposició està organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sitges amb la col·laboració de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Espai Cultural Pere Stämpfli

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!