Exposicions

Premis Sanvisens i Pere Jou, al Miramar

Sitges | 24-10-2020 16:00 h. fins 10-01-2021

Premis Sanvisens i Pere Jou, al Miramar

L’autora va presentar la pintura titulada S/T, que li va valdre el premi en forma de dotació econòmica i també la possibilitat d’exposar al Centre Cultural Miramar de Sitges. La planta baixa d’aquest espai, per tant, acull des d’aquest divendres a la tarda una exposició individual de Hars, com a reconeixement al primer lloc obtingut en el darrer Concurs de Pintura Sanvisens.

Seguint amb els premis Sanvisens i Pere Jou, la primera planta del Centre Cultural Miramar exposa les obres finalistes de les edicions d’enguany. Són 24 obres pictòriques i 25 escultures que el jurat ha seleccionat d’entre 350 pintures i 91 escultures aspirants. Es dona el cas que la pandèmia de COVID19 va obligar a canviar els criteris de lliurament de candidatures, de manera que aquest any es van poder lliurar de forma telemàtica i no presencial.

El regidor de Cultura, Xavier Salmerón, indica que “aquest sistema telemàtic el vam implantar perquè estàvem enmig de l’estat d’alarma, però ha acabat significant que es presentessin moltes més candidatures i de llocs més allunyats de Sitges. Amb el jurat, ho hem valorat positivament”.

Al Premi Sanvisens s’hi ha presentat 350 obres i al Premi Pere Jou 91. Al Miramar, es podran veure els treballs finalistes fins el 10 de gener. 

L’horari de visites a les exposicions del Centre Cultural Miramar de Sitges és els divendres de 16h a 19h i també els dissabtes, diumenges i festius d’11h a 14 i de 16h a 19h. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Centre Cultural Miramar de Sitges

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!