Altres

Sitges Next 2020

Sitges | 26-11-2020 09:01 h. fins 27-11-2020

Sitges Next 2020

Dijous 26 de novembre

Redefinir el disseny experiencial en temps de Coronavirus
Laia Zanon  / Directora de Producció Creativa de Wildbytes
En els darrers anys les marques han convertit el disseny experiencial en la seva eina principal per a provocar vivències úniques per al seu públic. Com podem plantejar aquestes experiències en l’era Covid? És el moment d’ampliar les fronteres de la innovació.

La tecnologia com a innovació solidària
Anna Moragas / Responsable Comunicació i Relacions Públiques de WoorldCoo
Bonaventura Clotet / Director de l’Institut de Recerca de la Sida IrsiCaixa
Manel Prat / Cap del departament de Màrqueting i Comunicació de Bonpreu
L’arrodoniment solidari és un nou mecanisme innovador que posa al servei de la ciutadania l’oportunitat de fer micro-aportacions i col·laborar amb causes socials cada vegada que utilitzem la targeta com a mitjà de pagament.
Ferran Rodés / President Executiu ISP

Premis Impacte
Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya
Lliurament dels guardons als projectes, professionals i empreses que més han impactat en la societat catalana durant el darrer any.

Actitud emprenedora i Innovació en comunicació
Xavier Verdaguer  / Director Imagine Creativity Center
La importància d’adoptar una actitud emprenedora o intraemprenedora per tal de sobreviure i generar valor en el context mundial actual. Exposició de diferents casos propers en aquesta actitud ha sigut clau per trobar solucions innovadores a diferents problemes. Aprenentatges de l’ecosistema d’emprenedora i innovació del Silicon Valley adaptats al nostre ecosistema propi.

Casa SEAT. Experiències que creen marca
Gabriele Palma  / Director Casa SEAT
Gabriele Palma, director de l’espai, explicarà el procés de creació de CASA SEAT i de quina forma la trobada entre els mons de la mobilitat i la cultura poden hibridar-se per apropar les marques a la ciutadania.

10 regles bàsiques per a la comunicació eficaç
Franco Martino  / Director de comunicació corporativa i relacions institucionals de FERRERO Iberica
L’eficàcia de la comunicació publicitària ha estat històricament vinculada al geni creatiu i a la possibilitat d’inversions consistents. En l’actual i canviant entorn sociològic i cultural, molts del tòpics que han perdurat per a dècades, perden totalment de sentit i això fa que sovint la comunicació publicitària resulti ineficaç.

Com fer front a una pandèmia: El repte de ser útils sense sortir de casa
Sílvia Hernández / Professional independent especialista en el disseny d’estratègies, desenvolupament i implementació de projectes integrals de màrqueting i comunicació
Campanya /Salut #joactuo, una història d'enginy, implicació personal, treball en equip i solidaritat amb el món. 
Mai no haguéssim pensat que viuríem una pandèmia i, de cop, es va convertir en el repte més important en les vides d'un grup de professionals del món de la comunicació, membres del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya. Descobreix com van ser capaços de crear una campanya de conscienciació ciutadana, amb molt pocs mitjans al seu abast i sense sortir de casa seva. 

Divendres, 27 de novembre

De Madrid a Barcelona, una mirada cap al futur en temps de pandèmia
Nacho Padilla  / Director creatiu de l’Ajuntament de Barcelona

AQP (A Quarantine Production)
Danilo Lauria  / Video Artist i Director d'AQP
Quan en Danilo va saber que no podria viatjar durant un temps, va tenir una idea: “Estic a una vídeo trucada de tu”. D’aquí va néixer A Quarantine Production. En Danilo va concebre una tècnica per a gravar vídeo content dirigint al talent i quadrant les escenes des de casa, gravant tot des de la seva pantalla.

La Casa de Carlota: una forma gamberra de veure la creativitat
José María Batalla  / Director creatiu i fundador de La Casa de Carlota
Per què persones amb síndrome de Down i autisme treballen en un estudi de disseny? Per què marques internacionals confien les seves necessitats de disseny a La Casa de Carlota? Per què hem guanyat premis de disseny internacionals? Per què l’ONU ens ha seleccionat com a referència d’innovació i impacte social al món?

Reinventar-se sí o sí. Del món digital al presencial, de Time Out a Time In
Eduard Voltas  / Director General de Time Out Spain

Finançament de les startups del sector creatiu
Quino Fernández  / Director d’AticcoLab
Joan Francesc Bañó  / CEO de Cooncert.com
El finançament de les startup es basa normalment en un encadenament de rondes d'inversió amb Business Angels i diferents tipus de Fons d'Inversió. Però aquest sistema exigeix models recurrents i expectatives de creixements exponencials difícils de presentar en sector de la comunicació, mitjans o creativitat. Com ho estan fent les startups d'aquest sector? Quines alternatives hi ha?

Televisió líquida
Àlex Marquina  / Director comercial de New Business i mitjans digitals a la CCMA
Jordi Pi  / Executive Producer of Digital Media a la CCMA

I si ens atrevim a innovar en la formació dels nous comunicadors?
Sílvia Sivera  / Directora acadèmica del Màster Universitari d’Estratègia i creativitat en publicitat de la UOC
En la seva intervenció ens parlarà dels reptes que suposa ensenyar i aprendre sobre comunicació, sobretot en entorns virtuals o híbrids, i compartirà algunes iniciatives que ha dut i està duent a terme a la UOC.

El nou futur. Com preparar-nos per als ‘permanent shifts’ al màrqueting i la comunicació
Gustavo Martínez  / Exrepresentant de WPP
Guido Rosales  / Top Line Marketing Global Consulting Group Co-Founder
Ser flexibles i saber adaptar-se són les característiques que sempre han estat crucials per a la gent del màrqueting i la comunicació. La pandèmia de Covid-19 i el nou context global fan que aquest poder d’adaptació es resignifiqui. Com podem adaptar-nos a aquest moment sense precedents?
Rok&Roi
Hugo Olivera  / Soci Fundador de Full Circle Karma
Nous temps. Nous models. Noves mètriques.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!