Agenda del Penedès

Cursos, tallers

Seminari per a famílies sobre hàbits cibersaludables de prevenció en ciberaddiccions

Sitges | 18-11-2020 19:00 h.

Seminari per a famílies sobre hàbits cibersaludables de prevenció en ciberaddiccions

El seminari, que anirà a càrrec de l’especialista en prevenció de ciberaddiccions, Lluís Mulero, (@Cibersaludables i autor del blog www.habitoscibersaludables.com), es complementarà amb l’accés a un curs online amb el pas a pas de totes les eines contra les ciberaddiccions.  L’addicció a les pantalles afecta ja al 20% dels joves. L’ús abusiu de les pantalles de mòbils i tauletes té conseqüències en la sociabilitat, en el rendiment acadèmic, el procés de maduració cognitiva, la capacitat de concentració o el desenvolupament de la psicomotricitat dels infants i joves. Davant d’aquesta realitat, els experts recomanen advertir sobre els riscos i els efectes derivats de la sobreexposició dels infants a les pantalles i per aquest motiu es presentaran eines per gestionar-ho. El ’vamping’ (la distorsió del descans a causa de la tecnologia) és ja un dels principals motius de fracàs i abandonament escolar. 


Inscripcions
Les persones interessades han de reservar prèviament l’assistència al seminari com a molt tard el mateix 18 de novembre a les 12 del migdia mitjançant el correu electrònic educacio@sitges.cat. Un cop inscrits, els participants rebran l’enllaç d’accés.  

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.    Avui al Penedès