Agenda del Penedès

Exposicions

De Dijous Gras a Dimecres de Cendra

Sitges | 06-02-2021 16:00 h. fins 28-02-2021

De Dijous Gras a Dimecres de Cendra

La Comissió, que encapçala Núria Escarp, proposa un recorregut a través d’elements propis de la celebració, així com també del record dels personatges, anècdotes i tots els elements imprescindibles del Carnaval sitgetà. La mostra ha comptat amb la col·laboració del Casino Prado Suburense, la Societat Recreativa El Retiro, l’Agrupació del Carnaval dels Independents i del críptic, Jordi Cubillos.

L’exposició es pot visitar, en el següents horaris:
Divendres, de les 16 a les 19 h
Dissabtes, diumenges i festius, de les 11 a les 14 h i de les 16 a les 19 h
Dijous 11, dilluns 15 i dimecres 17 de febrer, de les 11 a les 14 h
i de les 16 a les 19 h
Divendres 12, dissabte 13 i diumenge 14 de febrer, tancat

La programació de Carnaval continuarà a partir del dissabte 6 amb una proposta pensada per apropar la ciutadania als sabors de la festa amb les Cassoletes Carnavaleres. Amb el títol ‘Deconstrucció del Xató’, diferents restaurants de Sitges serviran elaboracions creades a partir dels ingredients d’aquest plat típic. Les Cassoletes Carnavaleres es podran degustar als establiments adherits fins el 17 de febrer, de les 13 a les 16.30 hores, a un preu de 5 € que inclou també la beguda.

A partir de dilluns, la celebració estarà present al carrer amb el guarniment d’aparadors comercials per part de diferents colles de Carnaval, amb el concurs ‘Ens vestim de Carnaval’, i amb la decoració del Cap de la Vila amb motius carnavalers, així com amb el fil musical instal·lat als carrers més cèntrics. Relacionada amb la música la campanya #PlaylistNoSexista, que convida a tothom a generar una llista de temes carnavalers inclusius. Per participar cal clicar en aquest enllaç, i després d’acceptar la col·laboració, es poden afegir tantes cançons com es vulgui.

També serà temps de consignes la setmana vinent. De dilluns a diumenge, la Comissió convida diàriament a lluir, a casa o portes enfora, un complement de Carnaval. 

El programa i el cartell de Carnaval es van presentar, el dimecres 3, en un acte tancat al Teatre Prado i emès en directe per les xarxes socials, en el que es va descobrir el cartell oficial, creació del director de Ràdio Maricel, Vicenç Morando. 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Centre Cultural Miramar

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!