Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Concert de Carola Ortiz “Pecata beata”

Vilafranca del Penedès | 06-03-2021 20:30 h.

Concert de Carola Ortiz “Pecata beata”

Serà de les poques ocasions que el Jazz Club haurà visitat un dels escenaris emblemàtics de la Vila, el Teatre Cal Bolet, que gaudeix d'un aforament de 190 espectadors amb les actuals restriccions. L’actuació serà possible gràcies al suport del Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca.

Tal com ha passat en els darrers concerts, no hi ha venda anticipada per Internet però cal fer la reserva d’entrades per mitjà d'un formulari que es pot trobar al web del Jazz Club. El pagament de les entrades reservades s'haurà de fer a taquilla el dia del concert, a partir de 19h30. Tant el correu electrònic rebut després d'omplir el formulari, com l'entrada adquirida, poden fer de justificant per a retornar al domicili més enllà de les 22h.

No cal dir que l'ús de la mascareta serà obligatori, que es mantindran les distàncies pel que fa als seients, i que el local tindrà una ventilació òptima. Per a poder enllestir tots els tràmits i començar el concert amb puntualitat, es demana que el públic arribi amb temps. Es permetrà l’accés a la sala a les 20h00.

CAROLA ORTIZ - "Pecata Beata"

Carola Ortiz oferirà, gairebé en primícia, el seu tercer disc com a solista i compositora. Pecata Beata, que veurà la llum aquest mateix mes de març, és un disc de memòria i homenatge a les seves avantpassades, a la seva llengua materna, el català, i als versos de poetes com Montserrat Abelló, Víctor Català, Mercè Rodoreda i Anna Gual (entre d'altres). Musicats per l'autora, els poemes s’envolten d’aromes i melodies mediterrànies, de sonoritats i textures de  la música de cambra, tot ben lligat amb els colors i les harmonies pròpies del Jazz. Una magnífica ocasió per tastar una de les fusions més atractives que pot oferir el Jazz, fruit d’un trio molt experimentat en l’anomenada World Music.

Carola Ortiz - veu, clarinet i composició
Bartolomeo Barenghi - guitarres i veu
Sandrine Robilliard - violoncel

➔ Preu: 12€
➔ Gratuït pels Socis JazzClub Vilafranca i Òmnium Cultural (amb dret a entrada reduïda per a 1 acompanyant)
➔ Entrada Reduïda: 10€ (Jubilats, Amics Vinseum, Casino Unió Comercial, Biblioteca Torres i Bages)
➔ Alumnes EMMDC i EMAP menors de 18 anys (5€)

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 18 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!