Conferències, col.loquis

Jornada d'Intel·ligència Artificial aplicada al turisme

Sitges | 08-04-2021 09:00 h.

Jornada d'Intel·ligència Artificial aplicada al turisme

La jornada, de 9h15 a 13h30, comptarà amb la presència de personalitats rellevants i grans experts en la matèria, així com d'empreses que ja fan servir noves eines d'intel·ligència artificial en la seva presa de decisions.
Daniel de Marco, director general d’Innovació i Economia digital de la Generalitat de Catalunya obrirà les ponències, vuit en total, i hi participaran empreses com Telefònica o Pal Robotics, que a més d'una ponència, vindrà acompanyada amb el seu robot humanoide ARI. 

La jornada és gratuïta i es podrà participar de manera presencial (amb aforament limitat i per ordre d'arribada de les inscripcions), i també es podrà seguir via streaming.

L'acte rep el suport de la Diputació de Barcelona, els Gremis d'hostaleria de Sitges i Vilanova i la Geltrú i la col·laboració de l'hotel Melià Sitges.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!