Música, concerts, balls

Les Barraques de Sitges 2021

Sitges | 12-08-2021 13:05 h. fins 16-08-2021

Les Barraques de Sitges 2021

Després d’un 2020 on el món es va aturar, els propers dies 12, 13, 14, 15 i 16 d’agost tornen les Barraques de Sitges en un format excepcional. Un esdeveniment que comptarà amb fins a 20 propostes musicals diferents per a tots els gustos. Entre les propostes destaquen grups com Zoo, Oques Grasses o Lildami que presentaran els seus nous discs, grups de renom que tocaran per primer cop a la vila Sitges com Celtas Cortos, Ciudad Jara, Mafalda o La Fúmiga i amics habituals de les Barraques com Doctor Prats, Suu, Smoking Souls o l’Orquestra Di-versiones.

Fins a vuit grups amb veus femenines com El Diluvi, Jazzwoman, Sense Sal o Meritxell Neddermann conqueriran l’escenari refermant el compromís feminista de l’organització, sent crítics i conscients de que encara queda molt camí per recórrer per assolir la igualtat plena dins la cultura i el propi esdeveniment. Alhora, Les Barraques 2021 també tindran reservat un espai per al talent local representat per K-Liu, Ninot i PD Tronkes de Felipa.

Una de les principals novetats de l’edició és que es celebrarà en un recinte tancat a l’aire lliure. Aquest fet ve provocat per les mesures preventives de la COVID-19 que obliguen a tenir un aforament limitat. Com a conseqüència d’això i de manera excepcional, les Barraques de Sitges seran de pagament per poder garantir la seva viabilitat econòmica sense perdre l’ànim sense lucre del col·lectiu. Mantenir l’edició del 2021 tot i els canvis, contradiccions i dificultats que comporta a l’organització, representa una aposta ferma de suport al món cultural que està passant per moments difícils degut a la pandèmia.

Properament s’anunciarà la distribució dels grups per dies a les xarxes socials de @BarraquesSitges i es posaran les entrades a la venda.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Plana de Santa Barbarà

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!