Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Parlar de la mort sense tabús

Sitges | 19-04-2021 11:00 h.

Parlar de la mort sense tabús

“Si no decideixes tu, algú ho decidirà per tu”. Aquest és l’objectiu del taller ‘Parlem-ne. Vull ser jo fins al final de la vida’ que, promogut per l’associació Dret a Morir Dignament (DMD) i l’Ajuntament de Sitges, convida a encarar converses difícils com les relacionades amb el final de la vida.

El taller no busca donar respostes, sinó ajudar a reflexionar i a esbrinar com viure un final amb qualitat, en una primera sessió, i a donar informació sobre el Document de Voluntats Anticipades (DVA) o Testament Vital. Es tracta d’un document que recull les instruccions d’una persona cap al seu metge o metgessa, per tal que les tingui en consideració en cas que les circumstàncies no permetin a la persona expressar la seva voluntat

La primera sessió és el 19 d’abril, a les 11 hores, al Casal de la Gent Gran de Joan Maragall. Les persones interessades en participar han de formalitzar la inscripció prèviament a dmdsitges@gmail.com o al telèfon 676 55 32 96.

Lloc i adreça de l'acte

 • Sitges
 • Casal de la Gent Gran de Joan Maragall

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!