Agenda del Penedès

Excursions, sortides

Ruta naturalista per les basses dels Jardins de Terramar

Sitges | 21-05-2021 21:30 h. fins 12-06-2021

Ruta naturalista per les basses  dels Jardins de Terramar

La visualització d’aquests ecosistemes, a través d’una visita nocturna, ajuda a conscienciar de la importància de preservar-los i fomentar-los. És per això que, des d’aquest divendres, tornen les rutes nocturnes per descobrir la vida natural en aquestes basses dels Jardins de Terramar.

L’activitat està organitzada pel Centre d’Estudis del Mar, de la Diputació de Barcelona, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i el guiatge del grup naturalista Biodiversitat Sitges. Les sortides es faran les nits del 21, 22, 28 i 29 de maig, a més del 4, 5, 11 i 12 de juny i començaran a les 21.30 h de la porta lateral dels Jardins de Terramar (Carrer de Cristòfol Colom). La sortida és gratuïta i apta per a tots els públics. Cal tenir en compte que dura uns 90 minuts i es recomana portar una llanterna.

Per participar d’aquestes sortides cal fer una inscripció prèvia al correu electrònic biodiversitatsitges@gmail.com, ja que les places són limitades. A causa de l’actual context de pandèmia, cal respectar la normativa vigent i farà falta mantenir les distàncies de seguretat, fer servir la mascareta correctament posada i disposar de gel hidroalcohòlic.   

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!