Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Dia Internacional de la Música a Sitges

Sitges | 18-06-2021 20:00 h. fins 26-06-2021

Dia Internacional de la Música a Sitges

El concert de gralles, organitzat per l’Escola de Grallers de Sitges als jardins d’El Retiro, servirà per presentar la programació del 50è aniversari d’aquesta entitat. La sisena proposta per celebrar el Dia Internacional de la Música, el mateix 21 de juny, és per presentar el cartell dels artistes que actuaran als Imprescindibles 2021, coincidint amb el Festival Jardins Terramar 2021.

El regidor de Cultura, Xavier Salmerón, posa de manifest que “aquest any tornem a recuperar la música al carrer per celebrar el Dia Internacional de la Música, cosa que l’any passat no vàrem poder fer i ho fem amb col·laboració principal de les dues entitats culturals més importants del municipi”. A través dels sis concerts previstos “donem visibilitat als artistes locals en la presentació dels seus nous treballs”.  

Programació

La programació musical arrencarà el 18 de juny amb el concert gratuït de BKT Brass Band  a les 20 h al Parc del Rocar, organitzat per la regidoria de Joventut. A l’endemà, 19 de juny, el grup Pancho actuarà a les 21 h al Teatre Prado. El cost de l’entrada és de 10 euros. L’acte és organitzat pel Casino Prado Suburense.

L’Escola de Grallers de Sitges actuarà en un concert gratuït el 20 de juny a les 19 h als jardins d’El Retiro. Coincidint amb aquesta actuació, l’Escola de Grallers de Sitges presentarà la programació dels actes del seu 50è aniversari. L’acte és organitzat per la Societat Recreativa El Retiro.

El mateix dia, 20 de juny, Sr. Ramírez tocarà temes del seu nou dicsc ‘Que nos quiten lo bailao’ al Sea You Sitges (Port d’Aiguadoç) a les 20 hores en un concert gratuït organitzat amb la col·laboració de la regidoria de Cultura.

Amb motiu del Dia Internacional de la Música, el 21 de juny, es donarà a conèixer en un acte a la Biblioteca Santiago Rusiñol a partir de les 20 h la programació dels artistes que actuaran als Imprescindibles 2021, coincidint amb el Festival Jardins de Terramar.

La celebració finalitzarà el 26 de juny amb el concert gratuït de Gloria Díez& Òscar Ferret a les 19 h als Jardins d’El Retiro.  
 
Tots els actes compleixen la normativa Covid-19 d’aforaments per a activitats culturals amb la capacitat actual al 70% i compten amb registre dels assistents i seients preassignats. Per reservar o comprar localitats de qualsevol dels concerts es pot fer des de la pàgina web culturasitges.cat/entrades
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!