Agenda del Penedès

Altres

Fantastic Street Art

Sitges | 07-10-2021 10:00 h. fins 17-10-2021

Fantastic Street Art

El Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya se celebra del 7 al 17 d’octubre i durant el certamen es convocaran activitats paral·leles. Entre les propostes destaca el concurs de grafits per a joves anomenat Fantastic Street Art, adreçat a persones de 18 a 40 anys, que vulguin participar de manera individual o en un grup de màxim tres persones. Aquesta iniciativa s’organitza amb l’objectiu de fusionar l’esperit cultural i artístic del jovent amb el cinema més fantàstic i promoure la tècnica de grafit com a activitat creativa i desmarcada de les marques i signatures que embruten de manera incívica les parets de la vila.

La inscripció al Fantastic Street Art és gratuïta al formulari que es pot trobar al web del Festival de Cinema i al de l’Ajuntament de Sitges. Les persones interessades poden presentar fins a dos esbossos, fins el 24 de setembre, inèdits i originals en format DIN A4, a color i en format horitzontal o vertical al correu electrònic joventut@sitges.cat. La temàtica del dibuix serà el cinema fantàstic o de terror o bé el leitmotiv de l’edició del Festival d’enguany: l'home llop i la bèstia interior alliberada. Els treballs hauran de portar el títol i el pseudònim de la persona o el grup participant.

Un jurat, integrat per professionals qualificats, valorarà la creativitat, l’originalitat i la qualitat artística dels treballs presentats al concurs i seleccionarà aquells que consideri més innovadors i de major expressió artística.

Els esbossos seleccionats passaran a la fase final del concurs de grafit i els seus autors els pintaran a les parets del Moll de Llevant al Port d’Aiguadolç, el dissabte 9 d’octubre, de 10 a 18 hores. El jurat decidirà les obres guanyadores el dilluns 11 d’octubre i donarà a conèixer el veredicte el mateix dia durant l’acte de lliurament de premis, que inclou entrades per assistir al Festival, productes de marxandatge o una experiència nàutica, entre altres.

El concurs està impulsat per la Fundació Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i la regidoria de Joventut a través de l’Espai Jove.
En paral·lel i com a novetat, aquest any es farà el Taller Street Art petit, per a infants de 10 a 12 anys, al Mercat Vell en dos torns, d’11 a 12.15 hores i de 12.30 a 13.45 hores. Per assistir-hi també caldrà inscripció que es podrà fer a través de la pàgina http://sitgesfilmfestival.live/.
 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!