Teatre, dansa i arts escèniques

Dia de l’Artista a Sitges

Sitges | 23-10-2021 12:00 h. fins 31-10-2021

Dia de l’Artista a Sitges

La jornada començarà a les 12 del migdia amb el teatre infantil de Tanaka Teatre, que presenta La Botigueta al Retiro. A partir de les 4 de la tarda, al Moll de Llevant del Port d’Aiguadolç hi haurà la música de Ninot & Friends i a les 5 de la tarda, a Can Falç de Mar es farà un taller familiar (per a infants de 6 a 12 anys) per crear un Llibre d’artista. El 23 d’octubre també serà l’últim dia per presentar els originals als Museus de Sitges per al 2n Concurs de relats breus Antoni Sella i Montserrat.

Al llarg del dissabte 23 d’octubre, en motiu del Dia de l’Artista, Canal Blau anirà emetent periòdicament el Manifest de l’Artista, un treball audiovisual on el grup de teatre La Tija vol homenatjar totes les disciplines artístiques. També a Canal Blau, entre les 12 del migdia i les 6 de la tarda s’emetran els concerts del Cicle Imprescindibles 2021. El regidor de Cultura, Xavier Salmerón, explica que “Sitges té un talent enorme que volem mostrar aquests dies, però també ens agrada acollir creacions artístiques de qualitat” i afegeix que “volem retre un merescut homenatge als artistes, perquè el sector de la cultura és fonamental per a Sitges i per al país i la pandèmia de la COVID19 ha significat una etapa molt dura”.

L’àmplia oferta al voltant del Dia de l’Artista comença el divendres 22 d’octubre i s’acabarà el diumenge 31. La programació completa dels actes programats es pot trobar a sitges.cat i a cultura sitges.cat, on es pot reservar o comprar les entrades.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!