Agenda del Penedès

Activitats esportives

Mitja Marató i Quart de Marató de Sitges

Sitges | 16-01-2022 11:48 h.

Mitja Marató i Quart de Marató de Sitges

La Mitja Marató i el Quart de Marató de Sitges ja han obert la inscripció on-line a la pàgina web https://zonavipevents.com/carreras/mitja-sitges/inscripcions/, on també s’hi pot trobar tota la informació específica de la prova. La cursa es disputarà el 16 de gener, després de la cancel·lació obligada de l’edició del 2021, a causa de la pandèmia. Aquest desembre, però, ja es poden fer les inscripcions a travésdel web o bé presencialment (fins el 8 de gener) a la botiga Base Ferran Sport (al carrer de Jesús, 22) o a l’Sports Bar Sitges (al passeig de la Ribera, 48).  Fora de Sitges, la inscripció presencial es pot fer (abans del 8 de gener) a les botigues Intersport Quinze del Centre comercial Ànec Blau, de la Rambla de Catalunya i del Centre comercial Barnasud.

La sortida del 10è Quart de Marató serà a les 9 del matí del diumenge 16 de gener, mentre que la 38ena Mitja Marató s’iniciarà a les 10h.

El regidor d’Esports de Sitges, Jaume Monasterio, recorda que “aquesta prova atlètica és l’esdeveniment més important del calendari esportiu local, per la quantitat d’atletes i pel prestigi de la prova” i afegeix que “aquest any encara ens ho agafem amb més il·lusió, perquè l’any passat la pandèmia ens va deixar sense cursa”. La Mitja i Quart de Marató de Sitges també enceta les grans proves atlètiques de l’any i, per tant, és una cita ineludible per als especialistes de les curses de fons.

La vigília de la Mitja Marató, el dissabte 15 de gener, acollirà la tercera edició de les Curses infantils de Sitges, entre les 16h i les 18h, aproximadament, al Passeig Marítim de Sitges, amb sortida i arribada davant del Club de Mar. Aquestes curses no seran competitives i per tant no hi haurà cronometratge ni caldrà portar xip. Les proves s’aniran succeint de menor edat a major edat, segons les categories previstes per edats.

Conjuntament amb aquestes curses infantils del dissabte a la tarda, el Passeig Marítim també serà l’escenari de les curses adaptades, que es faran agrupant els esportistes segons les seves capacitats, prèvia inscripció (gratuïta) al web de la Mitja Marató. Amb aquestes curses adaptades de dissabte es vol donar més visibilitat a aquest col·lectiu. Precisament, aquest 2022, l’entitat que rebrà la recaptació benèfica de la Mitja Marató de Sitges serà l’entitat AMIS Sitges, que es dedica en bona part a potenciar les capacitats d’aquest col·lectiu.

A banda d’aquestes curses adaptades de dissabte, les proves del diumenge també es preveu que puguin tenir participació d’invidents o persones amb mobilitat reduïda, com ha passat en anteriors edicions de la Mitja Marató i el Quart de Marató de Sitges.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


  T'ha interessat aquest acte?

  Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.  Avui al Penedès


  SEGUEIX-NOS

  Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

  Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!