Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Cicle de xerrades ‘Salut i dona’

Sitges | 02-04-2022 12:00 h. fins 11-06-2022

Cicle de xerrades ‘Salut i dona’

La regidora de Salut pública, Elisabeth Pérez, explica que “fem aquest cicle per reivindicar les diferències entre gènere en l’àmbit de la salut. Les dones no són mirades amb la seva realitat biològica, psicològica i social, i volem fer-ho visible. Hi ha molts estereotips que fan que s’atenguin les dones d’una manera determinada i esbiaixada, se les sobremedicalitza, per exemple, en temes psicològics”. Elisabeth Pérez afegeix que “hi ha malalties que només es coneix la simptomatologia masculina i, en canvi, la de les dones no és coneguda. A més hi ha malalties, com l’endometriosi que no s’estudien prou, malgrat que afecten 1 de cada 10 dones”.

Les properes xerrades, que es faran al llarg del mes de maig, se centraran sobre la menopausa, l’autoimatge i les dietes miraculoses, i la sexualitat saludable i conscient. El cicle també incorpora un taller per trencar tabús i desmitificar la sexualitat per afavorir les relacions afectivo-sexuals sanes.

La periodista de Ràdio Maricel, Carola Fernández, serà l’encarregada de conduir el cicle de xerrades que posteriorment es podrà tornar a escoltar a Ràdio Maricel i també es podran veure en vídeo a través del canal de YouTube de l’Ajuntament de Sitges.

Tot i que l’entrada a les xerrades és gratuïta i oberta a tothom, cal una inscripció prèvia al correu sanitat@sitges.cat.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!