Agenda del Penedès

Altres

Sitges en Vers X (10a edició). Homenatge a Felícia Fuster

Sitges | 23-04-2022 18:00 h.

Sitges en Vers X (10a edició). Homenatge a Felícia Fuster

Sitges en Vers X (10a edició). Homenatge a Felícia Fuster.

Dins els actes de l'Ajuntament de Sitges per la Diada de Sant Jordi.

Organitza: Rosa Maria Puig Reixach amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura.

Presentació a càrrec d'Elisabeth Herrmann

Projecció d'audiovisuals del periodista de TV3 i professor a la Universitat R. Llull - Blanquerna Lluís Miquel Garcia Marrasé.

Actuació del pianista Aleix Miquel.

Lectura de poemes.

Reciten: Magda Altabella, Josep Ferro, Lluís Miquel Garcia, Eduard Herrmann, Dolors Juan, Xavier Miret, Marc Montroig, Vinyet Panyella, Àngels Parés, Rosa Maria Puig, Anna Maria Rodà, Isidre Roset, Laura Sánchez, Mireia Vidal-Conte.

Poema coral

Brindis

 

Homenatjarem a una gran poeta, pintora, narradora i traductora: Felícia Fuster i Viladecans, pertanyent a una generació que podríem anomenar “la generació invisible” d’autors/res que van néixer els anys 20s i que les circumstàncies històriques van difuminar. Nascuda l'any 1921 a la Barceloneta, va marxar cap els anys 50 a Paris per quedar-s'hi per sempre.

La poesia de Felícia Fuster té un toc existencial i vital que assoleix els seus objectius a través de la investigació sobre el sentit del llenguatge.

Podríem dir que estem davant la poeta de la llibertat, així ens ho diu: "La vida és per traspassar els límits, escriure és travessar, anar més enllà cap el món invisible, sentir la intensitat de la plenitud, la buidor de cada cosa fins i tot d'un mateix i oferir-la diferent en paraules". "M’agradaria que es recordés la meva obra pel missatge que dóna de llibertat i de superació de la solitud".

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!