Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Festival Jardins Terramar de Sitges

Sitges | 28-07-2022 12:00 h. fins 13-08-2022

Festival Jardins Terramar de Sitges

L’endemà, divendres 29, Joan Manuel Serrat s’acomiada dels escenaris amb la seva gira mundial El Vici de Cantar 1965-2022, que té aquesta parada ben especial a Sitges.  Dissabte 30 de juliol, el Dúo Dinámico arriben al festival amb tots els grans èxits d’una trajectòria que supera les sis dècades, i que han convertit cançons com Resistiré en autèntics himnes per a molts de nosaltres.

Alvaro Soler oferirà el 31 de juliol a l’escenari del Terramar un dels seus dos únics concerts a Catalunya aquest estiu. Estem davant d’un artista de volada internacional, que resideix a Berlin, i que actua a qualsevol punt del planeta amb hits com El mismo sol, que van ser número 1 mundial amb el duet que va enregistrar al costat de Jennifer Lopez.

Després del primer cap de setmana del festival, arrencarà el mes d’agost sumant nous noms a la programació com Rozalén (2 d’agost), El Pot Petit (3 d’agost), Rosario (4 d’agost), Vanesa Martín (5 d’agost), Stay Homas (6 d’agost), bROTHERS iN bAND (7 d’agost), , Nil Moliner (8 dagost),  God Save The Queen (11 d’agost), Hombres G (12 d’agost) i l’integrant del Tricicle, Carles Sans,  clourà aquesta cinquena edició del festival amb el seu monòleg Per Fi Sol!.

Programació 2022

28 juliol - Joan Dausà
29 juliol - Joan Manuel Serrat
30 juliol - Dúo Dinámico
31 juliol  Álvaro Soler
02 agost - Rozalén
03 agost - El Pot Petit
04 agost - Rosario
05 agost - Vanesa Martín
06 agost - Stay Homas
07 agost - bROTHERS iN bAND “The Very Best Of Dire Straits”
08 agost - Nil Moliner
11 agost - God Save The Queen
12 agost - Hombres G
13 agost - Carles Sans del Tricicle a “Per fi sol!”

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!