Exposicions

La flor de mi recreo

Sitges | 06-08-2022 10:34 h. fins 21-08-2022

La flor de mi recreo

Rosser pinta flors com qui retrata rostres. A vegades les somia, d’altres les observa amb deteniment durant les seves passejades pel camp. Troba aquestes flors en la vora dels camins, en els llocs més aliens a les mirades. Diminutes, modestes, silencioses i, no obstant això, plenes de força i vigor, neixen i creixen revelant que la vida val la pena per ser, no necessiten notorietat.

Amb l'exposició, Rosser ens convida a fer una mirada al seu passat, a la casa de la seva infància. Una casa amb nom propi, l’Esbarjo. Rosser ens convida a entrar a les seves memòries a través de les flors que de petita la seva família li va ensenyar a estimar i observar, i que comparteix amb ells la humilitat i l’alegria.

L'exposició de l'obra comença demà, 6 d'agost, i es podrà visitar fins al 21 d'agost.

Horari: de dilluns a diumenge d'11 a 14 hores, i de 18 a 21 hores.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!