Música, concerts, balls

Les Barraques de Sitges 2022

Sitges | 12-08-2022 08:33 h. fins 15-08-2022

Les Barraques de Sitges 2022

Com ja és costum, arriba mitjans d’agost i Sitges torna a estar preparada per la que serà una de les últimes grans cites musicals d’aquest estiu a Catalunya. Del 12 al 15 d’agost, el recinte de la Plana de Santa Bàrbara acollirà una nova edició de Les Barraques de Sitges, amb la gran novetat del retorn a la normalitat amb el públic de peu, sense cadires. Un desig que anhelava tothom, on les abraçades, els petons i tornar a veure el somriure de la gent mentre es gaudeix de la música, brillaran en la seva màxima esplendor. A l’escenari sitgetà s’hi podrà veure una àmplia mostra dels grans caps de cartell del panorama musical català, així com d’Euskal Herria, País Valencià o les Illes Balears, juntament amb grups emergents i talent local i comarcal. Edició rere edició, Barraques de Sitges renova el seu compromís ecològic amb l’ús d’envasos reciclables, separació de residus a les barres i la no utilització de canyetes de plàstic. L’any passat ja van fer un pas més amb la presència de gots rígids i reutilitzables fets per l’empresa garrafenca Ecogots. Aquesta firma elabora els seus productes a partir d’arròs i polímers biodegradables.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Plana de Santa Bàrbara

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!