Conferències, col.loquis
Idees per cuinar divertit, saludable i sostenible
Sitges | 10-09-2022 11:00 h.
La regidoria de Salut Pública de Sitges organitza una xerrada informativa titulada ‘Idees per cuinar divertit, saludable i sostenible’. La tècnica superior en dietètica, Alba Vigó, i la professora i coordinadora del Grau Interuniversitari de Ciències culinàries i gastronòmiques, al CETT-UB, Vinyet Capdet, explicaran com aprofitar els productes que ofereix el territori i fer-ne un ús sostenible en clau gastronòmica.
La xerrada ‘Idees per cuinar divertit, saludable i sostenible’ és el 10 de setembre, a les 11 h, al Mercat Municipal de Sitges. Les persones interessades poden inscriure’s prèviament a la xerrada que és gratuïta enviant un correu electrònic a sanitat@sitges.cat.
L’activitat forma part d’un cicle de quatre xerrades informatives, iniciades a principis de juny i que han servit per aprofundir en coneixements relacionats amb els indicadors de qualitat dels aliments, així com per oferir consells per tenir una millor qualitat de vida.
La campanya sobre Alimentació Saludable inclou també receptes saludables, articles divulgatius, demostracions de cuina de la mà d’experts, i una Guia d’alimentació saludable.
Totes les xerrades i la resta de materials es poden trobar a sitges.cat/menjarsaludable.
T'ha interessat aquest acte?
Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.
El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.