Agenda del Penedès

Exposicions

Arte Fantástico, de Ciruelo Cabral

Sitges | 08-10-2022 11:00 h. fins 23-10-2022

Arte Fantástico, de Ciruelo Cabral

Ciruelo va néixer a Buenos Aires, l'Argentina. La seva passió per l'Art Fantàstic el va portar a instal·lar-se a Sitges l'any 1987, des d'on va començar a treballar per a les millors editorials d'Europa i dels Estats Units, incloent-hi el director de cinema George Lucas, el músic Steve Vai i el guionista Alejandro Jodorowsky, entre altres, participant en la creació de les portades per a la trilogia de Chronicles of the Shadow War amb el ja mencionat George Lucas i, a posteriori, la portada del llibre Star Wars Visions. Ha col·laborat en el disseny dels dracs per a la pel·lícula George and the Dragon, dirigida per Tom Reeve.

En 2004, George Lucas torna a comptar amb el treball de Ciruelo Cabral per realitzar dues pintures sobre la pel·lícula THX 1138, el primer film del cineasta, estrenat a 1971. Posteriorment, el 2009, el director nord-americà va demanar a Cabral una pintura pel llibre “Star Wars Visions” del qual es fa una exposició a Tokio en 2015.

L'última col·laboració, "El Abrazo del Dragón", en 2021, amb el director independent Víctor Brossah, en què l'eix principal del llargmetratge és l'art de Ciruelo Cabral.

S'han publicat el seu art per tot el món en diferents formats per tapes de llibres, calendaris, cartes Magic, pòsters, puzles, etc.

Actualment, està dedicat a escriure i il·lustrar els seus propis llibres i continua vivint a Sitges amb la seva dona i els seus dos fills.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Capella de les Arts de la Fundació Ave Maria

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!