Agenda del Penedès

Fires i festes

Fira de Santa Llúcia

L'Arboç | Plaça de l'Església | 09-12-2022 08:00 h. fins 11-12-2022

Fira de Santa Llúcia
Apunteu la data!, L’Ajuntament de l’Arboç anuncia el cap de setmana del 9, 10 i 11 de desembre com les dates de celebració de la 810 edició de la Fira de Santa Llúcia i la Fira de la Punta al Coixí que enguany comptarà com a novetat amb l’exposició d’un pessebre de tamany real a la Plaça de l’Església. 
 
 
Com cada any, el públic familiar i el to nadalenc seran, sens dubte, els grans protagonistes durant tot el cap de setmana de celebració de la Fira arbocenca. El diumenge 11 de desembre seran les puntaires les que agafaran el protagonisme amb la celebració de la Plantada i Exhibició de coixins i amb el Gran Mercat de la Punta al Coixí de Catalunya. Properament anirem revelant els diferents detalls i sorpreses que s’estan acabant d’ultimar.
 
 
Properament s’informarà a tots els paradistes del procediment per poder muntar parada durant la fira. A principis de desembre es presentarà el programa amb tots els actes d’aquesta edició que es podrà consultar i descarregar a l’adreça www.arbocenc.cat. Estigueu atents!

Lloc i adreça de l'acte

  • L'Arboç
  • Plaça de l'Església
  • Carrer Major, 9, 43720 L'Arboç, Tarragona

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!