Altres

Presentació del llibre "Això no es diu"

Sitges | Cinema El Retiro Sitges | 01-02-2023 18:30 h.

Presentació del llibre
“Això no es diu” fa visibles les conseqüències de la vulneració dels drets de la infància
 
Es tracta d’un llibre de caire autobiogràfic, en el qual l’autor narra els pitjors capítols de la seva infantesa, des d’un punt de vista redemptor. És per aquesta raó que Verds En Comú Podem Sitges ha organitzat aquesta presentació: mostrar les conseqüències vitals que comporten per a qualsevol els abusos soferts a la infància, i la necessitat de fer visibles aquestes experiències.
 
Presentació i firma de llibres
 
L’acte serà presentat pel psicòleg i escriptor local Juan Carlos Uríszar. La presentació començarà amb una introducció musical en format acústic per l’artista i activista local Ximena Donamaría, que interpretarà un tema al clarinet. L’acte de presentació finalitzarà amb la firma de llibres per part de l’autor, amb venda de llibres in situ.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Cinema El Retiro Sitges
  • Carrer d'Angel Vidal, 17, 08870 Sitges, Barcelona

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!