Agenda del Penedès

Exposicions

Nova exposició a l'Ave Maria! "Autos" de Núria Fortuny

Sitges | Capella de les Arts de la Fundació Ave Maria | 04-03-2023 19:00 h. fins 19-03-2023

Nova exposició a l'Ave Maria!
Obra de Núria Fortuny
 
Aquesta exposició està vinculada amb el Rally Barcelona-Sitges que es durà a terme mentre es fa l'exposició. Aquest rally s'organitza des de l'any 1958 i permet veure peces d'autèntic museu en funcionament (anteriors al 1928) i amb els seus passatgers vestits amb la indumentària dels anys en què es va crear el vehicle.
 
Núria Fortuny arriba a Sitges l’any 2011, després de viure durant cinc anys a l’illa de Formentera, on desenvolupa una gran activitat artística.
 
Nascuda a Lleida, va estudiar il·lustració a l'Escola Massana de Barcelona. Comença un aprenentatge vital viatjant per diversos continents abans d’establir-se a Sitges.
 
Coneguda a la ciutat del Garraf per diversos murals, i llibres com -I en Fera es va convertir en el Drac-, editat el 2022 per la colla del Drac de Sitges en commemoració del seu centenari. Dissenya els dibuixos de les capes d’en Llucifer i Diablessa de l‘Agrupa i col·labora amb l’Eco de Sitges, entre altres publicacions.
 
ɑʊτος prefix d’origen grec que significa ‘per si mateix’. Aquest element compositiu defineix perfectament la seva trajectòria fins a arribar a aquesta exposició. Autodidacta, autogestionada, i una paraula que ha pogut finalment experimentar; autoestima. Segons explica Fortuny, totes paraules poden semblar molt individualistes, però són la base per tenir una bona convivència.
 

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Capella de les Arts de la Fundació Ave Maria
  • Av. Artur Carbonell, 11, Sitges

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!