Exposicions

Exposició d’obres del pintor vilanoví Tom Roy al Hotel ME Sitges

Sitges | Hotel ME Sitges | 16-03-2023 19:00 h. fins 30-04-2023

Exposició d’obres del pintor vilanoví Tom Roy al Hotel ME Sitges

Tom Roy (pseudònim de Toni Ramírez), va patir una greu càncer que el va desconnectar de tot i va descobrir la pintura en el moment oportú per salvar-li la vida literalment.  Tractaments, transplantament i seqüeles es van diluir gràcies als seus pinzells.

“Sempre he pensat que alguna de les moltes transfusions de sang que vaig rebre, va plantar la llavor d'un altre artista generós que va compartir amb mi una mica del seu do. Gràcies donant anònim”

El seu estil és figuratiu, pinta a l'ésser humà amb una expressió fràgil, gairebé infantil, però amb extremitats fortes, desproporcionades, en una posició recargolada, just a punt de sortir del repòs que el bloqueja; amb l'objectiu de representar la veritable fortalesa de les persones que se subestimen a si mateixes però que en realitat són capaços de superar qualsevol contratemps. Li agrada pintar en gran format per augmentar així aquesta percepció monumental del poder intern que ens mou gairebé per inèrcia.

Vol descriure les limitacions que ens auto-imposem a nosaltres mateixos, ja que realment som capaços de tot, però no aconseguim la majoria dels nostres objectius perquè ens bloquegem per les nostres inseguretats i complexos.

“Veiem limitacions i barreres on realment només hi ha oportunitats”.

Lloc i adreça de l'acte

  • Sitges
  • Hotel ME Sitges
  • Passeig Marítim, 80, 08870 Sitges, Barcelona

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!